Beauty & Huidinstituut Etoile
Cascademuur 44
3991 VP  Houten

06 54 71 54 98 (ook via WhatsApp)
info@huidinstituut-etoile.nl

Contact

Beauty & Huidinstituut Etoile werkt uitsluitend op afspraak.

Heeft u vragen of wilt u reserveren, u kunt een berichtje sturen of bellen naar 06-54715498. 
Het kan voorkomen dat wij tijdens een behandeling de telefoon niet kunnen beantwoorden. Wilt u dan alstublieft een berichtje sturen via whatsApp of sms. Wilt u een afspraak maken, reserveer dan tijdig. Dit kan teleurstellingen voorkomen.

Wij willen u attent maken op de volgende regels:
Afspraken dienen ten minste 24 uur van tevoren telefonisch te worden geannuleerd voor de losse behandelingen. Annuleert u uw afspraak niet, of niet binnen de gestelde 24 uur, dan zullen wij de eerste keer de helft van de totale behandelingsprijs in rekening brengen. Cadeaubonnen zijn niet inwisselbaar voor contant geld en zijn na afgifte een jaar geldig.

Indien gemaakte afspraken herhaaldelijk niet tijdig worden geannuleerd, zijn wij genoodzaakt de gehele behandelingsprijs door te berekenen.

Deze regels zijn op alle Etoilegasten van toepassing. Er kunnen geen uitzonderingen op gemaakt worden. 

 

Route

Vanuit Utrecht
Vanuit Utrecht volgt u de A27 richting Vianen. U neemt de afslag Houten en slaat onderaan op de rotonde linksaf. U volgt deze weg en gaat bij de rotonde rechtdoor.  Bij het stoplicht slaat u rechts af (benzine pomp). Deze weg rijdt u uit en slaat aan het het einde weer rechts af. U rijdt nu op de rondweg  en neemt op deze weg de tweede afslag aan uw linker hand, u rijdt nu woonwijk De Muur in. In de wijk gaat u aan het einde linksaf en rijdt nu met de bocht mee naar rechts. U rijdt nu al op de Cascademuur volg deze weg en rijdt over een groenstrookje waar de fietsers voorrang hebben. Aan het einde is nr 44 en aan uw linkerkant vindt u Beauty & Huidinstituut Etoile 

 

Per trein
Houten Castellum is prima per trein bereikbaar. We hebben een eigen trein station en het  is slechts 5 min lopen vanaf de trein.

Beauty & Huidinstituut Etoile
Cascademuur 44
3991 VP Houten

06 54 71 54 98
info@huidinstituut-etoile.nl