Beauty & Huidinstituut Etoile
Cascademuur 44
3991 VP  Houten

06 54 71 54 98 (ook via WhatsApp)
info@huidinstituut-etoile.nl

De Aromessences van Decléor

De expertise van het researchteam van Decléor berust op de kunst een aantal van deze essentiële oliën op de juiste wijze te doseren en te combineren, zodat de producten precies het gewenste effect hebben.

Zuivere essentiële oliën zijn bijzonder werkzaam. Ze hebben namelijk het fantastische vermogen om hun weldadige eigenschappen wederzijds te versterken (synergie). De onderling gedoseerde en gemengde essentiële oliën worden fantastische concentraten die op schoonheid voorbereiden.

Daarom zijn de AROMESSENCESTM van Decléor altijd samengesteld uit 3 - 9 verschillende essentiële oliën, gecombineerd met een basis van plantaardige oliën, teneinde een optimale affiniteit met de huid te verkrijgen: de formulering is dus een combinatie van wetenschappelijke werkzaamheid en gebruiksplezier!

Deze schoonheidsserums zijn:

  • 100% natuurlijk
  • 100% zuiver
  • 100% werkzaam
  • en bevatten geen conserveermiddelen

Omdat het Decléor onderzoeksteam al 35 jaar nauwgezet en enthousiast aan het werk is. verlenen de Decléor-onderzoeks- en ontwikkelingslaboratoria een drievoudige garantie om een uitstekende kwaliteit te bereiken: zuiverheid - kwaliteit - werkzaamheid van de essentiële oliën.

Kwaliteit van de planten

Decléor controleert zorgvuldig de identiteitskaart van de plant door controles uit te oefenen op de plantensoort, het gedeelte van de gedistilleerde plant en de kweekwijze, zodat de herkomst kan worden gecertificeerd. Wij garanderen ook dat elke plantensoort op de meest geschikte manier wordt geëxtraheerd, zodat de werkstoffen bewaard blijven.

Zuiverheid van de essentiële olie

Deze voortreffelijkheid wordt bereikt door ervoor te zorgen dat de oliën volkomen zuiver zijn (niet-verdund), natuurlijk (niet synthetisch) en intact (alle molecules worden bewaard).

Werkzaamheid van de essentiële olie

Een essentiële olie onderscheidt zich van een andere die uit dezelfde plantensoort is gewonnen door haar gehalte aan werkstoffen, maar dit bepaalt dus ook de zeldzaamheid en de prijs. Wij gebruiken alleen de allerbeste essentiële oliën.