Beauty & Huidinstituut Etoile
Cascademuur 44
3991 VP  Houten

06 54 71 54 98 (ook via WhatsApp)
info@huidinstituut-etoile.nl

Gezichtsbehandelingen

Decleor men essential

Energy express

Energy Express is een in 30 minuten geconcentreerde intensieve energiegevende verzorging van het gezicht om de doffe en futloze teint op te frissen. Deze verzorging bevat eikenschorsextract en actieve essentiële oliën van kruidnagel, eucalyptus en pepermunt.

Duur:  30 min.

59,50

Intense energy face

Internse Energy Face is een revitaliserende verzorging om goed te ontspannen en een intens energiek gevoel te krijgen. Deze verzorging bevat papaja-extract en actieve essentiële oliën van mirre, wierook en sandelhout.

Duur: 1,25 uur.

82,00

Aromaplastie

Aromaplastie is de befaamde signatuur Decleor-behandeling. Het kan aangewend worden voor verschillende huidtypen om tegemoet te komen aan de behoeften van de huid. In het hart van deze tweeledigwerkende multi-gevoeligheidsbehandeling is het aanbrengen van het masker met haar 100% natuurlijke actieve ingrediënten, inclusief tarwekiemolie, lijnzaad en zonnebloemzaden. Geuren en texturen komen samen om uitzonderlijke en essentiële voordelen te brengen. De Aromabehandelingen kunnen verlengd worden met een heerlijke ontspannende gezichtsmassage waardoor de behandeling op 1.30 uur uitkomt.

Aromaplastie Essential

Aromaplastie Essential is een multi-actieve 100% natuurlijke verzorgingsbehandeling. Deze hydraterende en oppeppende verzorging bevordert de opname van de essentiële ingrediënten en de vitamines door de huid en geeft uw huid al na de eerste verzorging haar stralende en fluweelzachte aspect terug. Deze behandeling is geschikt voor ieder huidtype.    
Duur: 1.15 uur

 

71,50

Aromaplastie Essential Inclusief extra gezichtsmassage

Duur: 1.30 uur

74,50

Aromaplastie Nutrition

Aromaplastie Nutrition is een uiterst voedende verzorgingsbehandeling, speciaal aangepast voor de droge huid. Deze verzorging hydrateert en voedt, hierdoor wordt het natuurlijke afweersysteem van de huid versterkt. Dit zorgt ervoor dat vroegtijdige fijne lijntjes en rimpels, die samenhangen met droogheid, worden verminderd.
Duur: 1.15 uur 

71,50

Aromaplastie Nutrition Inclusief extra gezichtsmassage

Duur: 1.30 uur

74,50

Aromaplastie Purete

Aromaplastie Purete is een verzorgende behandeling dat speciaal wordt aanbevolen voor de gecombineerde en vette huid. Soin Oxygènant zuivert de huid, herstelt de verloren glans en geeft de huid een zuiverder en schoner aanzien. Het helpt bij het oplossen en verwijderen van onvolkomenheden en herstelt de balans.    
Duur: 1.15 uur

71,50

Aromaplastie Purete Inclusief extra gezichtsmassage

Duur: 1.30 uur

77,50

Aromaplastie Douceur

Aromaplastie Douceur is een zacht werkende behandeling voor de gevoelige en geïrriteerde huid. De behandeling herstelt de balans in de huid en vermindert rode plekjes en irritaties. Harmonie wordt aanbevolen voor de gevoelige en kwetsbare huid en brengt verlichting voor zelfs de meest geïrriteerde huid. 
Duur: 1.15 uur 

67,50

Aromaplastie Douceur Inclusief extra gezichtsmassage

Duur: 1.30 uur

74,50

Aromaplastie Expérience

De Aromaplastie Expérience is een anti-verouderende behandeling voor de rijpere huid. Deze behandeling is speciaal voor de huid vanaf 40 jaar: het verstevigt, heeft een intensieve anti-rimpelwerking en maakt de huid glanzend. Na deze behandeling is de rijpe huid weer stralend en jeugdig.
Duur: 1.15 uur 

67,50

Aromaplastie Expérience Inclusief extra gezichtsmassage

Duur: 1.30 uur

74,50

Aromaplastie Excellence

Aromaplastie Excellence is een anti-verouderende behandeling voor de rijpere huid vanaf 50 jaar: het verstevigt, heeft een intensieve anti-rimpelwerking en maakt de huid glanzend. Na deze behandeling heeft de rijpe huid weer volume en is stralend en jeugdig.

Duur: 1.15 uur

67,50

Aromaplastie Excellence Inclusief extra gezichtsmassage

Duur: 1.30 uur

74,50

Aroma Expert

De “precisie”-behandeling Aroma Expert biedt een vakkundig en op maat gemaakt antwoord op de behoeften van elk huidtype. Vier behandelingen ontlenen hun kracht aan aromessence en concentreren op specifieke, krachtige actieve ingrediënten om een diep indringende werking te bieden en een optimaal doelgerichte werking te garanderen.

Zij zijn representatief voor de expertise van Decleor waarbij wetenschap en natuur een weldaad aan unieke en ongeëvenaarde voordelen vrijgeven. De Aroma Expert Purete-behandeling is gebaseerd op de aard van de huid van de klant en haar behoeften, met de keus uit: vochtherstellend aroma expert zuiverend aroma expert, kalmerende aroma expert, voedende aroma expert, liftende aroma expert.

De Aroma-behandelingen kunnen verlengd worden met een heerlijke ontspannende gezichtsmassage waardoor de behandeling op 1.30 uur uitkomt.

Aroma Expert Essential

Aroma Expert Essential is een krachtige behandeling die de vochtbalans van de huid herstelt, de teint weer laat stralen en droogtelijntjes laat verdwijnen. Deze behandeling is geschikt voor ieder huidtype, met name voor de zeer vochtarme huid.   
Duur: 1.15 uur 

73,50

Aroma Expert Essential Inclusief extra gezichtsmassage

Duur: 1.30 uur

81,50

Aroma Expert Purete

De Aroma Expert Purete-behandeling wordt uitgevoerd in combinatie met een serie hoogst geconcentreerde, specifieke, doelgerichte producten. Het absorbeert overtollig talg en voorkomt een teveel aan glans, zodat uw huid werkelijk mat wordt. Deze behandeling is geschikt voor de gemengde tot vette huid.    
Duur: 1.15 uur

70,50

Aroma Expert Purete Inclusief extra gezichtsmassage

Duur: 1.30 uur

81,50

Aroma Expert Douceur

Aroma Expert Douceur is een masker voor de overgevoelige huid dat uitsluitend in professionele schoonheidsinstituten mag worden toegepast. Het masker, een combinatie van essentiële oliën, plantextracten en algen, heeft een verbeterde werking op de weerstand van de huid en vermindert overgevoeligheidsreacties. Deze behandeling is geschikt voor de zeer gevoelige of snel reagerende huid.    
Duur: 1.15 uur

70,50

Aroma Expert Douceur Inclusief extra gezichtsmassage

Duur: 1.30 uur

81,50

Aroma Expert Nutrition

Aroma Expert Nutrition bevat plantaardige ingrediënten en essentiële oliën. Aroma Expert Nutrition hydrateert en voedt op zichtbare wijze de opperhuid, zodat rimpels en kraaienpootjes vervagen en uw huid een gladder aanzien krijgt. Deze behandeling is geschikt voor de droge tot zeer droge huid.    
Duur: 1.15 uur 

70,50

Aroma Expert Nutrition Inclusief extra gezichtsmassage

Duur: 1.30 uur 

81,50

Aroma Expert Lift

Aroma Expert Lift wordt toegepast met de Masque Evidence Lift. Dit masker heeft een liftend effect en bevat zeer hoogwaardige en actieve ingrediënten die de huid een glad, jong en uitgerust aanzien geven. Deze behandeling stimuleert de vernieuwing van nieuw weefsel en is daarom speciaal geschikt voor de oudere huid.
Duur: 1.15 uur

70,50

Aroma Expert Lift Inclusief extra gezichtsmassage

Duur: 1.30 uur

81,50

Aroma Expert Expérience

Aroma Expert Expérience is een anti-verouderende behandeling met Liss’ âge fondant-effet patch, een gevriesdroogde innovatieve tabletvorm met een grote hoeveelheid actieve werkstoffen die intensief liftend en verstevigend werken en tevens de huid weer glans geeft. De huid krijgt weer een jeugdige uitstraling.
Duur: 1.15 uur

70,50

Aroma Expert Expérience Inclusief extra gezichtsmassage

Duur: 1.30 uur   

81,50

Aroma Expert Expérience

Aroma Expert Experience is een anti-verouderende behandeling met Liss’ âge fondant-effet patch, een gevriesdroogde innovatieve tabletvorm met een grote hoeveelheid actieve werkstoffen die intensief liftend en verstevigend werken en de huid weer glans geeft. De huid krijgt weer een jeugdige uitstraling.
Duur: 1.15 uur

70,50

Aroma Expert Excellence

Aroma Expert Excelence is een behandeling die alle vormen van veroudering op actieve wijze tegen gaat. De behandeling bestaat uit de Liss’ âge excellence patch, een gevriesdroogde innovatieve tabletvorm en bevat een grote hoeveelheid actieve werkstoffen met een intensief liftende, verstevigende en beschermende werking. Deze tablet wordt gebruikt in combinatie met een uitgebalanceerd volumeconcentraat waardoor de huid weer stevig wordt en haar jeugdige volume herwint.
Duur: 1.15 uur

70,50

Aroma Expert Excellence Inclusief extra gezichtsmassage

Duur: 1.30 uur  

81,50

Vital Yeux

Vital Yeux is een verzorging, speciaal voor de oog- en lippencontour. Het is een antiverouderingsverzorging die rimpeltjes en wallen vervaagt en een liftend effect geeft. 
Duur: 30 minuten 

35,00

Al vele klanten uit Houten en Utrecht wisten de weg te vinden naar Huidinstituut Etoile voor een Gezichtsbehandeling.