Beauty & Huidinstituut Etoile
Cascademuur 44
3991 VP  Houten

06 54 71 54 98 (ook via WhatsApp)
info@huidinstituut-etoile.nl

Over ons

Het meest sfeervolle beauty en anti-ageing instituut van Houten.

Gelegen in Houten, uitkijkend op Kasteel Schonauwen, te midden tussen groen en weilanden met de schapen aan de voorzijde vindt u dit instituut dat geheel in deze prachtige omgeving past. 

Rust, luxe, persoonlijke benadering door onze professionele ervaren schoonheidsspecialiste in een kleinschalige huiselijke sfeer maken uw bezoek tot een ware beautybelevenis.

Of u nu kiest voor één van de diverse luxe gezichtsbehandelingen met de vertrouwde huidverzorginglijn Alcina of een behandeling met de huidverbeterings produchten van Kalahari. wij maken graag een afspraak met u! 

 

Etoile biedt een ruime keuze aan behandelingen voor het tegengaan van veroudering en verfraaien van het gezicht. Vermoeide of boze gelaatstrekken kunnen worden verzacht. De Botox®, Filler en LaserLipo worden uitgevoerd door drs. Lidy Knigge. Zij werkte als arts op de Afdeling Plastische Chirurgie binnen zowel het streekziekenhuis als een particuliere kliniek. Hierdoor is zij goed bekend met de mogelijkheden en beperkingen van dit vakgebied. Door een actieve samenwerking met ervaren plastisch chirurgen in de regio kan zo een breder scala aan behandelingen worden aangeboden. 

Ook voor huidverbetering is huidinstituut Etoile hèt uitgelezen instituut. U bent bij ons in ervaren, vertrouwde handen, denk bijvoorbeeld eens aan MICRODERMABRASIE. Een volkomen pijnloze maar zeer doeltreffende behandeling die vaak al na slechts één behandeling een verbluffend resultaat geeft. Pigmentvlekjes, grove poriën en fijne lijntjes worden zichtbaar minder.